MOLA TIME EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1314 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mola Time Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 7:46 lekker...
29 sep 2022 om 19:26 Kapsalon Specjal, ik kreeg helemaal geen champignions en er was bijna geen vlees. de friet was muf. Ik denk dat ze daar een paar uur hebben gelegen en ze daarna hebben opgewarmd. de durum-wrap was muf. Porties zijn klein en de prijzen ontoereike
29 sep 2022 om 8:12 Altijd goed eten, en altijd mega vriendelijke bezorging
29 sep 2022 om 5:36 Super lekker gegeten! Eten was er snel en was nog super warm! Netjes gebeld dat de kipfingers op waren en alternatief aangeboden. Ga de volgende keer weer hier bestellen
28 sep 2022 om 8:50 Eten verbrand, bijna geen kip , kaas of ananas op de 2 quessadilla die ik bestelde. Zonde, betaal je toch 12 euro voor...
26 sep 2022 om 8:20 Eten 1.5 uur na bestelling geleverd, dit na 2 x bellen. Vervolgens koud eten en niet het eten wat ik had besteld. Quesedilla met kaas was een pannekoek dichtgevouwen zonder kaas. Daarbij koude slappe friet. Erg jammer
23 sep 2022 om 3:56 De pizza döner was heerlijk alleen had het vlees een stuk warmer gekund
22 sep 2022 om 11:35 Lekkere kapsalon en kipnuggets, en op tijd bezorgd. Zoals het hoort!
22 sep 2022 om 8:43 Eten was veel te laat, koud en niet een lekker..
17 sep 2022 om 9:30 Ijsthee vergeten slechte zaak
14 sep 2022 om 22:07 De pizzas zijn niet normaal lekker zeker een aanrader snelle bezorger en vriendelijk
14 sep 2022 om 2:56 Bestelling was goed maar ik had besteld zonder uien zaten er wel op verder duurt het ontzettend lang tot de bezorger er was desondanks was hij wel vriendelijk heerlijk genoten van mijn lekker eten